Cart 0

Free Pattern-Mabel Vintage Handbag

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2019.

aksesori bag buluh.jpg
Sudah hari raya yang ke7 pada hari ini. Rasanya ramai Bag Maker yang sudah mula masuk bilik menjahit menyelesaikan tempahan. Jangan lama-lama cuti, takut mood nak datang balik lambat pula nanti

flatlay tema bamboo.jpg

Memandangkan hari raya sebulan, lebih-lebih lagi akan ada banyak jemputan rumah terbuka, apa kata kita tambahkan lagi koleksi beg raya. Tak best lah nama je bag maker asyik pakai beg yang sama je kan.

free pattern bag.jpg

Kali ni saya nak tunjukkan satu lagi beg raya saya selain dari LOLA HANDBAG Sebenarnya ini projek sebelum cuti raya. Tapi asyik tertangguh saja, jadi kenalah selesaikan selepas cuti raya.
kain designer cotton.jpg
Mabel Vintage Handbag ini adalah FREE Pattern dari Swoon Patterns. Cuma aksesori begnya saya tukar menggunakan koleksi aksesori Bamboo. Senarai aksesori beg boleh KLIK sini
mabel vintage handbag.jpg
Aksesori bertema bamboo ini boleh dibeli di  WEBSITE
Selamat mencuba dan serlahkan handmade bag anda kali ini dengan koleksi aksesori bamboo dan saya pasti bag maker sukakan hasilnya nanti. Download FREE Pattern

Free Download & Tutorial Mika Sling Bag (37).png




Older post Newer post