FREE Pattern KAIRA ENVELOPE CLUTCH
icon-search
icon-search

bebagmaker testimoni (10).png

bebagmaker testimoni (11).png
BEBAGMAKER beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan. Kami lebih senang berurus niaga atas talian. Ia sangat mudah dan cepat bagi pelanggan kami memilih dan seterusnya kami  memberikan anda perkhidmatan penghantaran pos secepat yang mungkin.

Tercari-cari fabrik atau aksesori beg yang tiada di tempat berhampiran anda? Di sini kami memudahkan Bag Makers untuk mencari barang-barang seperti kain pengeras beg (interfacing& interlining) dan aksesori  beg di dalam satu tempat.
bebagmaker testimoni (13).png

Sasaran kami adalah untuk membantu pelanggan mengurangkan kos dan mengelakkan risiko dengan pengetahuan profesional kami. Oleh itu kami menyediakan khidmat nasihat secara percuma terutama kepada yang baru meminati bidang ini. Kami juga akan menambah lebih banyak tutorial untuk projek-projek yang menyeronokkan, mudah, boleh dijual, dan memastikan semua yang ada didalam web ini adalah yang terbaru dan terkini.
bebagmaker testimoni (12).png
Jika ada seorang pembuat barangan buatan tangan teruskan usaha anda untuk menghasilkan lagi banyak barangan yang kreatif,berqualiti dan bergembiralah semasa menghasilkan barangan tersebut. Kami berharap semua yang ada di dalam web ini memuaskan hati anda dan bersemangat untuk membuat projek baru setiap hari.
bebagmaker testimoni (14).png
Nama Perniagaan: (CT N HONEY) 
No pendaftaran perniagaan: (NS0111899-A)
Alamat: NO74 JALAN BSS 1/1, TAMAN BUKIT SRI SENAWANG, SG GADUT
             71450, SEREMBAN,NEGERI SEMBILAN.


Your cart is currently empty.
Continue shopping