Cart 0

BEBAGMAKER adalah tempat untuk kami membantu dan memenuhi permintaan anda mencari bahan dan aksesori membuat beg.

BEBAGMAKER beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan. Kami lebih senang berurus niaga atas talian. Ia sangat mudah dan cepat bagi pelanggan kami memilih dan seterusnya kami  memberikan anda perkhidmatan penghantaran pos secepat yang mungkin.

Tercari-cari fabrik atau aksesori beg yang tiada di tempat berhampiran anda? Di sini kami memudahkan Bag Makers untuk mencari barang-barang seperti kain pengeras beg (interfacing& interlining) dan aksesori  beg di dalam satu tempat.

Sasaran kami adalah untuk membantu pelanggan mengurangkan kos dan mengelakkan risiko dengan pengetahuan profesional kami. Oleh itu kami menyediakan khidmat nasihat secara percuma terutama kepada yang baru meminati bidang ini. Kami juga akan menambah lebih banyak tutorial untuk projek-projek yang menyeronokkan, mudah, boleh dijual, dan memastikan semua yang ada didalam web ini adalah yang terbaru dan terkini.

Jika ada seorang pembuat barangan buatan tangan teruskan usaha anda untuk menghasilkan lagi banyak barangan yang kreatif,berqualiti dan bergembiralah semasa menghasilkan barangan tersebut. Kami berharap semua yang ada di dalam web ini memuaskan hati anda dan bersemangat untuk membuat projek baru setiap hari.


Tempat: Kami menjalankan perniagaan secara atas talian yang bertempat di Seremban, Negeri Sembilan

EMAIL: sitinoorhz@gmail.com 
WhatsApp Business : BeBagMaker
Nama Perniagaan: (CT N HONEY) 
No pendaftaran perniagaan: (NS0111899-A)

biztrust_secure_seal.png